Історія одного будинку


Досить «романтично» провів вчора вечір, бігав по напівтемному підвалу свого будинку:).

Не думав, що буду писати у блог про свої проблеми, але наболіло...

Затопило все підвальне приміщення по пояс. Біля будинку на проспекті Незалежності прорвало труби з водою і вся вода пішла до нас у підвал. В результаті чого у нас відключили воду та світло на півдня, оскільки електрощитова знаходиться у підвалі.

Але головне це те, що такі затоплення трапляються періодично, декілька разів на рік. Які виникають не тільки через прориви комунікацій, а й від злив та весняного танення снігу. Таким чином вода підмиває стіни фундаменту будинку, до чого це може призвести, думаю, зрозуміло і без пояснень. Звичайно цього можна було б уникнути, якби був справний дренаж та «лівньовки».

Але не тільки це, мене обурює, а ще й те, що ми (мешканці) постійно звертаємося до відповідних установ, аби ті вжили заходів, щодо ліквідації підтоплення підвального приміщення.

Чи то комісія прийде у грудні, коли мороз і волога висохне, чи відпишуть, що там не дають доступ до мереж, аби їх оглянути. Не одна комісія обіцяла відремонтувати дренаж, щоб вода не розмивала фундамент.

Одним словом, відповідні установи створені не для вирішення проблем, а для придумування всіляких «відмазок» та «розпилу» бюджетних коштів.

От так і живемо у будинку вже 42-й рік...

2 коментарі

Святослав Вишинський
Микола Федорук та Віталій Михайлішин не покладали і не покладають рук.
Сергій Янушевський
слід відзначити, що і попередники в цьому випадку також…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте