Крадіжка!

Увага! Будьте обережні! Буквально пару годин назад, о 6 годині вечора, 5 березня, пограбували сусідку, похилу людину, забравши всі її збереження, які їй висилала родина! Ходила якась жінка, нібито, продавала мед… (сам завжди відкриваю, коли продають мішками цукор та борошно!!!).

Можливо це не поодинокий випадок! Чому так кажу, тому що, декілька років назад (8-9) у нас в місті діяло ціле банд-угруповання, яке обкрадало стареньких пенсіонерів, говорячи, що вони працівники ЖРЕПів.

Ну приїхало зараз декілька «бобиків», опитали нас, всіх сусідів. Звичайно хочеться, щоб по «гарячим» упіймали, так у нас же зараз гелікоптери підіймуть в повітря...

Коли ту банду упіймали, то після суду та визнання їхньої вини, грошей потерпілим не повернули...

Не відкривайте двері незнайомим людям, будьте уважні! Пильнуйте за своїми батьками, намагайтесь не залишати їх одних вдома (хоча у самого так не виходить).

6 коментарів

Сергій Янушевський
згадав! Банда діяла під кінець 2003 року, а вже у 2004 їх упіймали та осудили. Можливо вони відсиділи і взялися за старе.
Сергій Янушевський
ще одне, от після всього цього, кажуть не вірити у астрологію. Сьогодні 23 день за місячним календарем «этот неудачный день полон агрессии. Пробуждаются низкие инстинкты. Жадность и эгоизм может проявиться даже у тех, кто в сущности, к этому не склонен. Возможны ссоры, обманы, кражи…».
Олексій Пономаренко
Ой про це писано переписано, кожен місяць в якійсь газеті у свій час друкували поради, на радіо давали, на телебаченні. Такі банди, переважно циган, діють завжди, не тільки у 2002-2003. Я про це лише минулого року статті три написав мабуть. Обирають жертвами зазвичай пенсіонерок. Схема проста, діють удвох переважно. Одна відволікає, друга краде гроші. Тобто пропонуют мед по гарній ціні, дивляться дже жінка дістає гроші. Потім друга одна йде з жінкою на кухню отримати взамін банку, чи попити водички (причина будь яка) друга вже з побаченої схованки краде гроші.
І це наврядчи було пограбування, вони зазвичай все ж крадуть, а не грабують.
Сергій Янушевський
щодо теперішньої ситуації, цікавим є те що, зловмисниця діяла самотужки. Запропонувавши молока («остання пляшка саме для Вас») вона попросила води з содою, бо в неї «печія» і коли хазяйка пішла на кухню, та її швидко обчистила. Повертаючись до коридору хазяйка побачила лише відкриті навстіж двері… Тут виникає багато питань, звідки зловмисниця знала де саме лежать гроші (пряма наводка)? Ну те, що вони були не на дзеркалі в коридорі це точно… Відповідь на це ми вже отримаємо з вуст правоохоронців, або не отримаємо…
Олексій Пономаренко
Ну я згадував про «попити водички», і казав що діють інколи і самотужки. Стосовно ж звідки знала де лежать гроші, любий крадій зі стажем в переважній більшості випадків знайде гроші за хвилину, тому що ховають гроші зазвичай без фантазії в одні і ті ж місця. Ми колись єксперимент навіть такий проводили коли ТБ передачу робили. Брали колишнього крадія і заходили до квартири де сховані гроші у своїй звичайній схованці, колишній злочинець з другого разу знайшов, витративши 10 секунд. Є кілька місьць де переважно ховають гроші та коштовності, як то у чайних сервізах, в документах в шухлядці, між постільною білизною і так далі.
Подібні злочинці, які обікрали вашу сусідку не діють за наводкою, це «гастролери», вони заїхали сьогодні, скоїли пару крадіжок і завтра їх вже у місті немає, потім повертаються лише через пару місяців.
Сергій Янушевський
в такому випадку нам лише залишається стати ще більш уважними та пильними. В цій ситуації я буду всіляко сприяти нашим правоохоронним органам та бажаю їм швидкого розкриття (справжнього розкриття) цієї справи.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте