«На роздоріжжі двох доріг...»


Не легкі часи почалися для трьох опозиційних партій, які пройшли до парламенту. Відмова керівництва опозиційних сил від не входження до обраної Ради позбавила опозицію політичної гри. Узгоджена позиція трьох, а також злагоджені дії дали б можливість введенню тонкої політичної гри, яка б мала всі необхідні важелі для впливу на теперішнє керівництво держави. А саме головне був би вплив на свого виборця, ми були свідками, того що кияни вирішили не продаватися та готувалися діяти. Причому на стороні опозиції були не тільки фактичні, а й юридичні аргументи на їхню користь, про моральні я вже мовчу. Саме під час цієї гри були всі можливості проявити на повну силу свій потенціал, а в результаті ми не отримали нічого, ні волі, ні масштабу. Ще й дізналися про те, що лідери не вірять, не тільки, у свого виборця чи свою команду, а навіть у себе. Як казав Арсеній Яценюк: «1 тис. чоловік під ЦВК та 10 млн. лайків у фейсбуці, ще нічого не значать…».
    Стало очевидним, що є розбіжності не тільки між трьома, ідеологічно, різними партіями, а й у стані самої «Батьківщини». Ми з Вами стали свідками, того що у лідерів цієї сили є серйозні суперечки, щодо подальших дій своєї партії. Зокрема, на останньому засіданні ОО були жорсткі перепалки між керівництвом Ради ОО та Гриценком і Власенком, які після цього залишилися у меншості.
    Ще стало відомим, що керівництво партії на чолі з Турчиновим та Кожемякіним скривали волю своєї лідерки, яка була проти входження опозиції до Ради, і просто не оприлюднювали її послань до фракції. І тільки після особистих зустрічей Кожемякіна та Саса з Тимошенко була оприлюднена воля «номінальної» лідерки. Але справу вже було зроблено, про позицію Тимошенко виборці не дізналися. Можна констатувати той факт, що Юлія Тимошенко втратила контроль над своєю партією та вплив на своїх колишніх однопартійців та підлеглих, а особливо на теперішніх лідерів. Вплив Юлі на українську політику схоже вже скінчився. Та й хто вона тепер?
     Отже Тимошенко вже не є лідером, а Яценюк ще ним не став. Тимошенко не змогла змусити опозицію стрибнути вище своєї голови, хоча не змусив і народ. Тепер у опозиції залишається одна надія – це президент Янукович, який скоріш за все, своїми діями, і як йому вже не раз вдавалося, згуртує проти себе не тільки опозицію, а й громадян України.

3 коментарі

Святослав Вишинський
«Вставляючи текст з програми MS Word, користуйтесь кнопкою „Вставити з Word“ у правому куті меню редагування дописів — це дозволить синхронізувати стильові шаблони і привести вигляд посту у відповідність до стилів відображення ВКурсі. Це також зменшує „вагу“ сторінки, позбавляючи її левової частки зайвих кодів, які практично не впливають на вигляд допису, але при цьому збільшують час завантаження сторінки в браузері та погіршують її індексацію пошуковими системами». («Правопис ВКурсі»)
Сергій Янушевський
оу, Святослав дякую! Я зараз відчуваю себе трішечки… без коментарів)
Максим Татарченко
Ворд додає стилі до кожного блоку. Це лишній код, бо його можна оптимізувати, поставити на весь такст зразу чи обійтися без. Ось що дає Фаєграб:
.
Як бачите, можна було не повторювати стилі кілька разів, бо блоки однакові. Вирішити цю проблему можна двома шляхами:
1) Вставляти через спеціальну кнопку, з'явиться діалог, туди вставити, підтвердити.
2) Вставляти голий текст. (Ворд->Блокнот->редактор статті). Для стилізації можна скористатися стандартними засобами, або додати стиль через редактор HTML, якщо знаєте, що там з чим їдять))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте