Відбулося...

Здається скінчилося... Тільки якось вже дуже організовано все було, для одного з кандидатів...
Судіть самі. На двох чернівецьких дільницях молодь масово голосувала червоними ручками, як виявилося, при підрахунку голосів, за одного відомого кандидата... А у когось просто здавали нерви...

9 коментарів

Ігор Гамаль
Схоже на те, що червоні ручки не допомогли… :)
Святослав Вишинський
N.B. Останню фотографію в дописів видалено, так як вона містить нецензурну лексику, що є порушенням Правил мережі «ВКурсі». Хоча і фото-факт: виборці не знаходять оригінальнішого способу псувати бюлетені, як писати проти імен кандидатів нецензурні слова.
Максим Татарченко
до речі, а от якщо такий випадок і просто розмити необхідну область фото та внести пояснення, що там було нецензурне слово, то тоді все добре в плані правил?
Святослав Вишинський
Звісно. Наприклад, у мережі «ВКурсі» часто «маскують» нецензурні слова крапками або «зірочками» (e.g. «кр… ка», «зі**чка»), відтак немає жодних проблем із аналогічною або схожою обробкою ілюстрацій. Оскільки «ВКурсі» — простір відповідального спілкування, то безвідповідальні речі не повинні фігурувати перед очима читачів. Це правило не стосується відео, так як останнє не є контентом «ВКурсі» і його перегляд читач обирає сам, натискаючи кнопку «Play». Однак у разі нецензурного вмісту у відео рекомендується попереджати про це коментарем (як у зразку).
Сергій Янушевський
а, власне, це нецензурне слово, вказувати?)))
Святослав Вишинський
У разі, якщо кандидат і справді «х.й» — і строго у форматі того, що він «х.й» із крапочкою. Або в «горошок».
Сергій Янушевський
так, точно підмічено))) ну, що ти зробиш з цими виборцями!), та з цими офіційними документами...)))
Сергій Янушевський
але тоді мені потрібно змінити зміст блогу…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте